Video & Foredrag

VIDEO

Carmen med K, som jeg vandt både "Bedste Revynummer" og "Publikums Favorit" for til DM i Revy 2010


Opført på Vendelbomål, min barndoms dialekt. Selv det godtog dommerne.

"Skaf mig en tenor" - trailer fra Folketeatrets opsætning af det, der er kendt som "verdens sjoveste farce".


Jeg er Piccoloen, hvis eneste ønske er at møde den verdensberømte tenor Tito Merelli.

Reumertuddelingen 2010. Lise Lotte Nielsen og Henrik Koefoed giver uddrag fra "Souvenir", som jeg oversatte og designede kostumer til.


Og ja, det er HKH Prins Joachim og Prinsesse Marie, der er at finde blandt publikum.

Fra Vendsyssel Teaters sæsonåbning 2010. Igen uddrag fra "Souvenir"


Forestillingens instruktør,Peter Schrøder, fortæller lidt om baggrunden for stykket, hvorefter han præsenterer Lise Lotte Nielsen, men denne gang er det mig, der sidder ved klaveret.

Fra mit foredrag "En kunstnerisk schweizerkniv", som blev holdt i Vendsyssel Teaters foyer.

BOOK MIT FOREDRAG:

EN KUNSTNERISK SCHWEIZERKNIV


EN KUNSTNERISK SCHWEIZERKNIV er et sprudlende og indlevende foredrag, der handler om min kringlede vej fra klavervidunderbarn, via læreruddannelsen, ind i showbizz i den danske teaterverden.


Foredraget bliver professionelt leveret og fremført med humor, selvironi og er rigt illustreret med talrige illustrationer, kostumedesigns, filmklip og lydeksempler.


Desuden vil der være sang og musik med klaveruddrag fra musicals og eksempler på egne kompositioner, hvor jeg akkompagnerer mig selv på klaver.


Foredraget findes i to udgaver, så det kan passe til netop jeres arrangement. 


1. Varighed ca. 2 x 40 minutter plus pause. 

2. Varighed ca. 50 minutter uden pause. 


Kontakt mig for priser.


På stedet skal der være:

  • Klaver
  • En projekter med lyd, jeg kan koble mig på.REFERENCER


Et foredrag med Robin er ikke bare et foredrag – det er en totaloplevelse!

Robin udfolder en vifte af sine mange kunstneriske talenter, hvor vi får lov til at følge hans vej gennem kunsten, scenen og andre jobs.

Det hele fører frem til livsvalget - at leve med glæde af alt det, man er god til!

Og så er det en helt særlig oplevelse at vi får lov til at møde personen Robin i hele foredraget. 

Vi mødte Robin på en forårsdag til en FOF Højskoledag i Kulturcenter Vendsyssel, hvor de mange glade gæster efter Corona-tiden endelig fik mulighed for at få højskolesang, den gode kaffepause og ikke mindst et berigende foredrag!

 

Kirsten Højrup

Skoleleder FOF Vendsyssel og FOF Højskolerne
Jeg ved ikke om jeg skal kalde Robin Haslund Buch optræden et foredrag eller et show. Så jeg vil kalde det et foredragsshow.

Så hvis I er ude efter et sprudlende menneske, der giver sig selv fuldt ud, så book Robin Haslund Buch. Robin fortæller om sit liv og om det, at turde leve sin drøm ud. At springe ud i livet uden livrem og seler. Robin siger selv, at han er fatalist, altså en der tror på skæbnen og viljeløst lader den råde. Og det har været et godt valg, for Robin har så mange talenter. Robin er pianist, komponist, sangskriver, forfatter, skuespiller, oversætter, instruktør, kostumedesigner. Så jeg kan varmt anbefale et foredragsshow med Robin. God fornøjelse.


Pia Mourier

Eventkoordinator og leder af Teater Talent Vendsyssel
En stor tak til Robin Haslund Buch, for en forrygende aften.

Der var flamingodans, drama, musik og sang så hele salen gyngede.

Vi hørte Robins første sang “krokodillesangen” som han komponerede allerede som 5 årig; hvorfor han forlod sit faste job som folkeskolelærer for at springe ud på dybt vand og ramme de skrå brædder, hvor han traf de rigtige menneske på det rette tidspunkt, og viste ham vejen ind i teaterverdenen.

Om at leve et liv ”uden livrem og seler”.

Både med sit skuespiltalent, sine komponerede værker, sang og ikke mindst hans tegninger af kostumer til forskellige forestillinger viser han sit store og brede repertoire.

En rigtig god aften, hvor vi fik brugt vores lattermuskler.

Foredraget kan varmt anbefales til andre.

 

E. Jørgensen

Formand, Hjørring Aktive kvinder
Aktive Kvinder Nørresundby havde Robin Haslund Buch  til at holde foredrag. Han underholdt med musik og sang, optrådte bla. i forklædning som Carmen, et "godt syn" og et underholdende indslag. Der blev vist kostumetegninger, han havde tegnet - utrolige flotte .

En spændende og underholdende aften som kun kan anbefales.


Minna Jensen

Formand, Aktive Kvinder Nørresundby
ÆldreSagen Lokalafdelig Hjørring afholdt et endog meget velbesøgt arrangement, hvor vi først fik besøg af Carmen med K, alias Robin Haslund Buch, så var gækken sluppet løs og lattermusklerne var varmet godt og grundigt op.

En super skøn eftermiddag, hvor lattermusklerne blev rørt, og følelserne blev i den grad også rørt og berørt, da Robin med stor indlevelse og engagement fortalte om hvordan hans liv har formet sig, og formet ham som menneske.

Et fantastisk dejligt, humoristisk og hjertevarmt oplæg, der afspejlede alle facetter, og gav et godt indblik i både livets opture og nedture.

Det står lysende klart, hvor meget familie betyder, og hvordan familierelationer påvirker et menneskes udvikling. Det samme gør sig gældende for gode venner og et super godt netværk, og det giver stof til eftertanke i en tid, hvor der er meget fokus på egoet.


                                              

Hanna Simonsen
Næstformand og presseansvarlig