Om mig

VELKOMMEN


Jeg har arbejdet som skuespiller på flere af landets teatre, bl.a. Vendsyssel Teater, Himmerlands Teater, det gamle hæderkronede Jomfru Ane, Randers Egnsteater, Teatret Masken, TeatrerGrad, Holbæk Teater, Linfjordsteatret og Folketeatret - sidstnævnte har jeg også turneret landet tyndt med i forestillingen "Skaf mig en tenor".


Jeg har klimpret på klaver som pianist og vokalarrangør i adskillige cabareter og komponeret en musical, Dracula - en musical med overbid, og forfattet tekster til revyer og cabareter.


Jeg har lavet voice-overs, radio reklamespots og haft den store ære af at lægge stemme til adskillige monstre i den danske version af Disney/Pixars tegnefilm "Monsters University", der nu er udgivet på DVD og Blu Ray.


Jeg har også oversat seks teaterstykker og masser af tegnefilm og live-action TV-serier for Cartoon Network.


Jeg har vundet DM i Revy i 2010 med nummeret Carmen med K, som jeg selv forfattede. Nummeret vandt de to mest prestigefyldte titler: “Årets revynummer” og “Publikums favorit”.


Jeg har designet kostumer til "SOUVENIR – en fantasi over Florence Foster Jenkins’ liv" (og det var i den forbindelse, at mit arbejde for første gang kunne ses på Gamle Scene på Det Kongelige Teater), "Ulysses von Ithacia" og "Marathondansen", "Barbara", "My Fair Lady", "Kiss Me, Kate", "De tre Musketerer" og "Charley’s Tante".

Jeg har tegnet og designet plakater til teaterstykker, børneforestillinger og musicals og har tegnet forsiden til "Blindes Jul" 10 gange. Jeg har haft freelanceillustrationsopgaver for bl.a. Dafolo Marketing og Banana Media Event - sidstævnte i forbindelse med filmatiseringen af H.C. Andersens eventyr, som blev udgivet internationalt på DVD fra selskabet Scanbox.


Jeg har instrueret, designet scenografi og kostumer to af mine yndlingsmusicals - "The Sound of Music" og "Oliver!" - og det var en kæmpe udfordring, men i sidste ende en kæmpe tilfredsstillelse (og ditto succes). 


Jeg har for anden gang udgivet en bog og en vægkalender i samarbejde med min gode veninde og kollega Kirstine Hedrup: "Tarotkalender 2022". Til kalenderne har jeg tegnet 70 illustrationer. Tarotkalender 2021 blev udsolgt fra forlaget.


Jeg vil gerne udgive en bog om den verdensberømte australske koloratursopran Dame Joan Sutherland. Bogen skal tage udgangspunkt i en påklædningsdukke, jeg tegnede af den legendariske operasanger. Dame Joan fik et eksemplar og var meget begejstret for påklædnings-dukken, og det var hendes specifikke ønske, at den kunne gøres “officiel”.


Senest har jeg modtaget en fantastisk anerkendelse, da jeg i juni 2022 fik Spar Nords Kulturpris. Det er i den grad et blåstempel af mit arbejde, og jeg kunne ikke være mere stolt!


Jeg har allerede skrevet ALT for meget om mig selv. Så værs'go'... gå på opdagelse i mit underlige, forunderlige og vidunderlige univers. Håber du får en god oplevelse, for det er trods alt det, jeg prøver at give dig i mit daglige arbejde.


De bedste hilsner,