Pressen skrev

Det er altså ikke kun min mor, der har rost mig...

Men var det så her vi ramte forestillingens højdepunkt? Nej, det var sgu da i Vendsyssel himself, hvor sommerhusene skrider i havet, men alligevel lader Robin Haslund Buch og Ulver Skuli Abildgaard få deres på det tørre som Vincent og Werner i en aldeles cool og kærlig romance [...] I Vendsyssel er der højt til loftet.DANMARK MIT FÆDRELAND, Vendsyssel Teater, Teatergrad, Teatret Masken, Limfjordsteatret, Holbæk Teater, Borholms Teater, Baggårdsteatret

Otto Pretzmann, Nordjyske 1. marts. 2018Herefter blev selve forestillingen sparket i gang af suffløren Hr. Sørensen, der præsterede den mest overbevisende besvimelse, jeg mindes at have set på et teater.


I Robin Haslund Buchs ukuelige skikkelse mestrede han ”Mor er den bedste i verden”, så næppe en tone sad ren eller rent i skabet. At synge og spille falsk er en kunstart, der er forbeholdt de mest udsøgte kunstnere.


SVEND KNUD OG VALDEMAR, Vendsyssel Teater

Otto Pretzmann, Nordjyske 29. okt. 2016Stykket er glimrende oversat af Robin Haslund Buch, der får replikkerne og dialogerne til at gnistre af humor.


FLY ME TO THE MOON, Vendsyssel Teater

Jens Henneberg, NORDJYSKE 25. september 2015[Der er] gevaldige knaldperler i Robin Haslund Buchs spil. Han har tæft for det larmende udtryk og er hylende morsom i forklædninger som danseinstruktør og som kornfed hustru, hvis ægtefælle truer med skilsmisse, hvis hun ikke smider de 60 pund og en hage. Desuden er han gennemmusikalsk og kan være djævelsk dobbelttydig i et nummer som »Mosegrise«.

ENDELIG FRI, Randers Egnsteater

Lisbeth Stryhn, Randers Amtsavis 25. jan. 2014Robin Haslund Buch skærer igennem som Piccoloen, efter tidlig amerikansk filmmodel.


SKAF MIG EN TENOR, Folketeatret

Knud Cornelius, Frederiksborg Amtsavis 2. Feb. 2013Herrerne dominerer forestillingen. Der er mere farceschwung i kroppen på Robin Haslund Buchs bøssede piccolo. Hurtigt, ud af skabet! Pjattet og pjanken gør lykke.


SKAF MIG EN TENOR, Folketeatret

Jacob Steen Olsen, Berlingske Tidende 4. feb. 2013Peter Schrøder har haft et stærkt hold at arbejde med. Det er i det hele taget denne præcisionskomik, der er så vidunderlig at opleve, og som gør, at vi bare griner og griner. Også af Robin Haslund Buchs Piccolo.


SKAF MIG EN TENOR, Folketeatret

Henrik Lyding, JYLLANDS POSTEN 2. Feb 2013Robin Haslund Buch tager sig af [rollen] som [stjernetenorens] beundrer og yder her en superflot indsats! Denne udgave af "Skaf mig en tenor" er en af de mest velspillede og ikke mindst morsomme farcer på landsplan lige nu, så De bør straks og uden tøven købe billet med det samme.


SKAF MIG EN TENOR, Folketeatret

Lars C. W. Wallenberg, BØRSEN 1. feb 2013Og så var der Robin Haslund Buch, der med sprælsk lystighed var med til at fylde hvert sekund af spillet deroppe med fejende fart.


SKAF MIG EN TENOR , Vendsyssel Teater

Jens Henneberg, NORDJYSKE STIFTSTIDENDE 4. april 2011


"En forrygende konstellation og fremførelse, hvor latterbølgerne har svært ved at lægge sig igen."


Robin Haslund Buch [spiller rollen som] etablissementets suppe-steg-is-musiker. Men lige pludselig folder han sig ud som en højdramatisk Carmen i blodrød robe og udstyret med nordjysk accent. En forrygende konstellation og fremførelse, hvor latterbølgerne har svært ved at lægge sig igen.


SÅ ER DER BANKO, Randers Egnsteater

Lisbeth Stryhn, Randers Amtsavis 24. jan. 2011Miss Jenkins skifter rober mellem hver arie, oversætteren Robin Haslund Buchs kostumer/kjoler overgår gang på gang sig selv fint balancerende mellem pragt og netop den overdrivelse, som virker så morsom. Helt uimodståelig er tjenestepigen Adele i ”Flagermusen”. Lise-Lotte Nielsen kan bære dem alle.


SOUVENIR, Vendsyssel Teater

John Christiansen, Jyllandsposten 9. september 2009Det tvetydige dominerer Robin Haslund Buchs egen vendelbotekst "Pilledåsen" om Gerda Sørensen, der spiser piller. Hvad kommer der dog ikke ud af det, når Gerda har spist pillerne og kun dåsen er tilbage? Uha, uha! Robin Haslund Buch fremfører selv nummeret med bravur, og vi er her tilbage ved den oprindelige cabarets visekunst.


JOMFRU ANE TEATRETS JULECABARET

Jens Henneberg, Nordjyske 17. november 2008Nævnes skal også Robin Haslund Buchs kompositioner og vellykkede vokalarrangementer.


SOMMERCABARETEN

Jens Henneberg, Nordjyske 27. juni 2008Robin Haslund Buch fik tårerne til at trille på publikum, da han gav den som prima ballerina med sin one woman business.


GOOD OLD DAYS, Vendelbohus

Nordjyske 17. marts 2008

Copyright @ Robin Haslund Buch